News

Het afgelopen jaar kreeg de gemeente vele verzoeken van diverse partijen om informatie te verstrekken over dit project. Daarop heeft zij besloten om op 13 november aanstaande de ervaringen in een minisymposium met alle geïnteresseerden te delen.

De gemeente Oldambt heeft er in haar langetermijnvisie op de instandhouding van de infrastructuur voor gekozen middels een Best Value Procurement (BVP) aanbestedingsprocedure een tienjarig UAV-GC onderhoudscontract af te sluiten met de Oldambtster Wegenbouw Combinatie (Boskalis Nederland bv/Koen Meijer bv). Deze aannemerscombinatie moet in goede samenwerking met de gemeente het wegennet van Oldambt duurzaam in stand houden.
 
Het afgelopen jaar kreeg de gemeente vele verzoeken van diverse partijen om informatie te verstrekken over dit project. Daarop heeft zij besloten om op 13 november aanstaande de ervaringen in een minisymposium met alle geïnteresseerden te delen. Tijdens het symposium krijg je antwoord op vragen als: Is BVP geschikt voor het contracteren van de juiste aannemer voor een meerjarig onderhoudscontract voor bestaande infrastructuur? Hoe werkt een UAV-GC contract voor meerjarig onderhoud van bestaand areaal? Waarom spreekt de aanpak van de aannemer de opdrachtgever aan?
 
Ook geïnteresseerd?
Het volledige programma vindt u hier:
Http://www.gemeente-oldambt.nl/document.php?Fileid=89555&f=1e2c2f4bc703fd74949c02b68ab9f564&attachment=1&c=34111
 
Aanmelden via info-onderhoud@gemeente-oldambt.nl

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Let's talk

Stay up to date

Enter your email address to receive Boskalis press releases, news and/or financial calendar updates.

Investor Relations

For IR matters contact our Director of Investor Relations & Corporate Communications.

Back to top