Direct naar hoofdinhoud

Oplevering Reevesluiscomplex Isala Delta

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Het Reevesluiscomplex is klaar. Eerder dit jaar werd de schutsluis in gebruik genomen door de scheepvaart en sinds deze maand maken ook de fietsers volop gebruik van het fietspad over de sluisdeuren. Na de oplevering van de schutsluis op 1 juli is vandaag ook de spuisluis formeel opgeleverd aan opdrachtgever.

​De bouw van het Reevesluiscomplex is gereed en in de afgelopen maanden hebben al vele boten en schepen de schutsluis gepasseerd. De verwachting is dat het complex later dit jaar officieel wordt geopend. Op dit moment worden er nog een aantal restpunten afgerond .

Het project IJsseldelta Zuid uitgevoerd door de combinatie Isala Delta is nog niet geheel gereed. Het verwijderen van de IJsseldijk in de Onderdijkse Waard staat gepland voor medio 2023, deze datum is afhankelijk van het verwijderen van de Roggebotsluis. De natuurontwikkeling Onderdijkse Waard moet eind 2023 gereed zijn.

Isala Delta is een combinatie van Boskalis en van Hattum en Blankevoort.

Lees meer: https://nederland.boskalis.com/projecten/detail/herinrichting-ijsseldelta.html
Over het IJsseldeltaprograma: https://www.ijsseldeltaprogramma.nl/