Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige werken die te maken hebben met het ontwerp, de aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We bouwen aan Nederland en maken Nederland mooier en veiliger. Kortom, als wij zijn geweest ‘is het beter’.

Projecten

IMG_7484

Herstel Hooge Platen Westerschelde

De Hooge Platen is een uitgelezen broedplek voor vogels en wordt daarom verhoogd zodat deze ook bij hoog water boven water blijft. Boskalis Nederland zorgt voor de versterking die in een korte tijd met een strakke planning gerealiseerd wordt. 

Run_1100_uitvoering__luchtfoto_

Kempenbaan Oost Veldhoven

Door groei van hoogwaardige, technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven op bedrijventerrein De Run in Veldhoven (NB) komt de bereikbaarheid steeds meer onderdruk te staan. Er zijn vaker filemeldingen over de Kempenbaan, de ontsluitingsweg naar De Run. Boskalis Nederland helpt dit in de toekomst te voorkomen.

1A_DFDS_voorbeeld_uitsnede_IMGL6655 (1)

Uitbreiding DFDS Terminal in Vlaardingen

De DFDS-haven in Vlaardingen verhoogt haar totale vrachtcapaciteit. Om daarvoor ruimte te maken, breidde Boskalis Nederland het terrein uit en vernieuwden we de huidige terminal. De uitbreiding en vernieuwing zorgt voor een sneller en efficiënter verloop van het logistieke proces. 

52240284269_ef262ba9d6_c (1)

Openbaar Vervoers Terminal Amsterdam Zuid

Het project omvat de bouw van een nieuwe ondergrondse passage en de verbreding van de bestaande ondergrondse passage van station Amsterdam Zuid, om te voorzien in het groeiende aantal reizigers. Een hoogwaardig vervoersknooppunt met internationale allure waar trein, metro, tram en bus samenkomen en een inpassing in de Zuidas, dat is het vooruitzicht voor station Amsterdam Zuid. Bijzonder aan deze opdracht is dat het in verschillende delen uiteenvalt: de bouw van de tweede stationspassage en de vernieuwing van de huidige passage.

7N3A8951

Wegenonderhoud grondgebied gemeente Oldambt

In de combinatie Oldambster Wegenbouw Combinatie (OWC) voert Boskalis Nederland samen met Koen Meijer BV het wegenonderhoud uit voor grondgebied gemeente Oldambt. In de provincie Groningen hebben meerdere gemeenten te maken met wegdekproblemen door droogte. Naast het reguliere onderhoudswerk heeft de combinatie ook een demonstratie wegenvak cement bitumen stabilisatie, CBIS, aangebracht. De toepassing is een innovatieve oplossing voor de droogte problematiek.

1509924_Werkendam_Biesbosch_0000

Ontpoldering Noordwaard