Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige werken die te maken hebben met het ontwerp, de aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We bouwen aan Nederland en maken Nederland mooier en veiliger. Kortom, als wij zijn geweest ‘is het beter’.

Projecten

_S2B2486 (1)

Prestatiecontract Droge Infrastructuur en Assetmanagement

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam voert Boskalis Nederland het Prestatiecontract Droge Infrastructuur en Assetmanagement uit in het havengebied van Rotterdam. Vanaf juni 2014 is Boskalis verantwoordelijk voor het (operationeel) beheer en onderhoud van alle droge infrastructuur van het havenbedrijf.

Project_Sheet_N381_Drachten_Nanningaweg

N381 Drachten-Nanningaweg

De N381, gelegen tussen Drachten en de Drentse grens, is voor de provincie Fryslân een belangrijke verkeersroute. Deze weg is de belangrijkste verbinding met Drenthe en Duitsland voor Drachten en in mindere mate voor Leeuwarden, twee economische centra binnen de provincie.

16-05-12-HPZ

Hondsbossche en Pettemer Zeewering

Sterke kustlijn, recreatieve meerwaarde. De Hondsbossche en Pettemer Zeewering tussen Petten en Camperduin voldeed niet meer aan de veiligheidseisen. De opdrachtgever wilde een veilig ontwerp met veel zand en meerwaarde voor natuur en recreatie. Boskalis Nederland versterkte de kust met 35 miljoen m3 zand uit zee en benutte dit zand meteen voor recreatie en toerisme.

Project_sheet_A4_Delft_Schiedam

A4 Delft - Schiedam

Boskalis Nederland werkt aan de A4 van Delft naar Schiedam in opdracht van Rijkswaterstaat. Na 40 jaar komt met de aanleg van dit laatste deel een einde aan het publieke debat over de wenselijkheid van deze nieuwe weg.

Project_Sheet_A4_Steenbergen

A4 Steenbergen

Met de aanleg van de A4 tussen Dinteloord en Bergen op Zoom wordt de 15 kilometer lange ontbrekende schakel tussen Rotterdam en Antwerpen ingevuld.

_S2B8244 (1)

Herinrichting De Ruijterkade

Het station Amsterdam Centraal staat op een eiland, het Stationseiland. Dit eiland wordt dagelijks bezocht door 250.000 reizigers. Het is daarmee één van de belangrijkste en grootste overstapstations van Nederland. Met de aanleg van de Noord/Zuidlijn en de IJtram zal het aantal overstapmogelijkheden verder toenemen.