Direct naar hoofdinhoud

Projecten

Werken bij Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland.

Met onze projecten werken we aan rivieren en dijken, aan kust en zeehavens en houden we Nederland bereikbaar.

Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van mooie projecten. 

Klik hier voor onze vacatures.

Als geïntegreerde multi-specialist zijn we onderscheidend in complexe grootschalige werken die te maken hebben met het ontwerp, de aanleg en onderhoud van wegen, havens en waterwegen en de bescherming van kusten en oevers. We bouwen aan Nederland en maken Nederland mooier en veiliger. Kortom, als wij zijn geweest ‘is het beter’.

Projecten

Snapshot_1_-_Overnachtingshaven_Spijk_-_nieuw

Overnachtingshaven Spijk

Herinrichting oeverzone Spijk. Een nieuwe overnachtingshaven aan de Boven-Rijn bij Spijk, vlakbij Lobith. 

IMG_5821 (1)

Interne baan en kunstwerken Logistiek Park Moerdijk

Havenbedrijf Moerdijk ontwikkelt een nieuw logistiek park nabij het bestaande industrieterrein. Boskalis Nederland heeft de opdracht om de interne baan inclusief twee civiele kunstwerken te realiseren.

190117_RWS_BredeGroeneDijk-3-scaled (1)

Aanleg proefproject Brede Groene Dijk

Waterschap Hunze en Aa’s is gestart met de aanleg van het Demonstratieproject Brede Groene Dijk. De zeedijk langs de Dollard wordt over een lengte van 750 meter verbreed met klei, die is gemaakt van slib uit het Eems-Dollardgebied. Als onderdeel, en in opdracht, van EcoShape voert Boskalis Nederland en Van Oord Nederland in de Combinatie BGD v.o.f. de werkzaamheden voor de aanleg van de ‘Brede Groene Dijk’ uit.

Metro_aan_Zee_juni_2022_ASpIMG_6240__8_

Metro aan Zee Hoekse lijn

Met de metro van Rotterdam helemaal tot aan Hoek van Holland reizen en zó het strand oplopen. Dat kan met de nieuwe spoorverlenging van de Hoekse lijn. In de combinatie Boskalis Swietelsky werkte Boskalis Nederland aan die laatste kilometers spoor inclusief stations en kunstwerken.

Roze_6

Rotondes Zeeland

Aanleg van 5 rotondes en een nieuw wegdeel op Schouwen-Duiveland (N57 en N59).

FF125738

Onderhoud kustlijn Texel en Noordwijk

Om de vier à vijf jaar moet er onderhoud uitgevoerd worden om de kuststrook van Texel op de juiste hoogte te houden. In opdracht van Rijkswaterstaat voeren we suppleties uit aan de Texelse kustlijn.